Skip to main content

Brooks Levitate 4

Lace up with extra energy! De Levitate 4 met DNA AMP-demping is 20% lichter is dan voorheen en biedt tegelijkertijd de beste energieteruggave uit het assortiment van Brooks.

Dat voelt goed

De Levitate 4 zijn neutrale loopschoenen die er voor zorgen dat jij comfortabel je snelle runs kunt lopen. Het model is ideaal voor de korte tot middellange afstanden. Met een lage offset van 8 mm en een soepele afwikkeling, kun jij gemakkelijk jouw tempo versnellen!

Levitate 4
Levitate 4

Up to date

De Arrow Point slijtzool heeft een kleine update gekregen. Het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat je gemakkelijk af kunt wikkelen van hak naar voorvoet zonder dat er energie verloren gaat. De Levitate 4 heeft ook een nieuw, zacht en licht bovenwerk gekregen. Wil je alle updates op een rijtje? Bekijk dan de onderstaande video!

Play Video

Watch me!

20% lichter

De veranderingen van de Levitate 2 naar 3, waren al een flinke stap vooruit. Het enige kritiekpuntje was het gewicht van de schoenen. Voor schoenen voor snellere tempo’s waren ze aan de zware kant. Met de nieuwe Levitate is dit dan ook meteen aangepakt. De schoenen zijn zo’n 20% lichter geworden!

Brooks Levitate 4

Dames & Heren

Shop nu
Maak je look af!

Kleding en Run Bra's

Shop de collectie