Een Glycerin voor alle lopers

Brooks Glycerin 20

& Glycerin GTS 20

Shop Glycerin 20Shop Glycerin GTS 20

Supremely Soft

De Glycerin is ontworpen om comfort en een super zachte demping te leveren tijdens het lopen. Daarom is de Glycerin zeer geschikt voor het lopen van lange afstanden. Hoe makkelijk is het als er van 1 model zowel een neutrale als een stabiliteit variant is? Overpronerende lopers kiezen voor de Glycerin GTS 20, oftewel het model met Go-To-Stability. De versie zonder GTS is voor de neutrale lopers.

Nog altijd de vertrouwde Glycerin

De Glycerin is nog altijd één van de bekendste en meest populaire allround modellen van Brooks. Ten opzichte van de voorganger is vooral de tussenzool technologie verbeterd. De tussenzool van de Glycerin is gemaakt van DNA LOFT materiaal. Een fijne mix van EVA-schuim, rubber en lucht. Voor de 20e editie is het zogeheten DNA LOFT v3 schuim geïntegreerd met stikstof. Dit zorgt voor zachte, lichtgewicht demping. Ondanks het zachte gevoel, geeft de Glycerin 20 ook voldoende energie terug. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam.

Het nieuwe pluche en ademende ontworpen bovenwerk van air-mesh biedt een prettige pasvorm. Daarnaast zorgen de herontworpen tussenzool en buitenzool met verbreed platform voor soepelere, gemakkelijkere overgangen. Het maakt niet uit hoeveel kilometers je op pad gaat, de Glycerin is je beste vriend.

Go-To-Stability

Als je goed kijkt naar de zool van de Brooks Glycerin GTS 20, zie je aan de zijkant een aantal lijntjes. Dit is het meest opvallende verschil tussen de antipronatieversie en de neutrale versie. De lijntjes geven aan dat in de GTS-versie het GuideRails-systeem van Brooks aanwezig is, dat overpronatie stabiliseert.

Ben je een overpronerende loper, dan kun je profiteren van het zachte gevoel van de Glycerin en krijg je tegelijkertijd de ondersteuning die je nodig hebt. Het GuideRails-systeem bestaat namelijk uit twee stevige stukken schuim, geplaatst aan beide kanten van de hiel. Het stuk aan de binnenkant voorkomt dat de voet teveel naar binnen zakt en het stuk aan de buitenkant zorgt dat de voet stabiel blijft.

Brooks glycerin 20

Brooks Glycerin 20

Voor de neutrale lopers

Shop damesShop heren
Brooks glycerin 20

Brooks Glycerin GTS 20

Voor de overpronerende lopers

Shop damesShop heren