ASICS

Novablast 2

Bouncier stride, energized mind

Pure energie in een schoen

Een unieke neutrale loopschoen met veel demping die voor alle afstanden te gebruiken is. Dat is de nieuwe ASICS Novablast 2. Deze loopschoen zorgt voor een veerkrachtig gevoel tijdens jouw run. Perfect voor hersteltrainingen om jouw spieren wat meer comfort te geven.

Shop nu

Optimaal gebruik van energie

Het bovenwerk van de ASICS Novablast 2 heeft een lichtgewicht mesh. De grote openingen zorgen ervoor dat je voeten luchtig blijven tijdens het lopen. Vergeleken met zijn voorganger is de offset 2 millimeter lager en ook is de hoogte in de middenzool tevens ietwat lager voor meer contact met de grond. Hiernaast is de schoen op een aantal punten verbeterd.

ASICS Novablast 2

Meer energievrijgave

De ASICS Novablast 2 heeft een dubbel patroon in de middenzool. Dit dubbele patroon zorgt voor extra compressie. Deze compressie zorgt weer voor meer energievrijgave en veerkracht. Samengevat: een responsieve afzet met voldoende demping.

ASICS Novablast 2

Hielstabilisatie

De Novablast 2 geeft vergeleken met zijn voorganger meer ondersteuning. Voornamelijk bij de hiel. Doordat de veerkracht hier wat minder is, zorgt dit voor meer stabiliteit. De landing is hierdoor rustiger en je zal minder energie hoeven steken in het vinden van je evenwicht.

ASICS Novablast 2

Extra veerkrachtig

Zo veerkrachtig als een trampoline, daar zorgt de FlyteFoam Blast technologie van ASICS voor. Deze technologie is verwerkt in de middenzool zodat jij naar voren wordt gestuwd. Doordat de tong van de schoen is vastgezet, heb jij meer contact met jouw schoen dat zorgt voor de ideale pasvorm.

Move your mind, uplift the world

Heb jij de Mind Uplifter al getest van ASICS? Dit is een tool waarmee je kan checken of jouw gemoedstoestand is veranderd na het lopen. ASICS heeft de missie om een miljoen gedachten positief te beïnvloeden. Beth Potter, een Europese triatlete met meerdere records op haar naam, vertelt hoe lopen haar dag veranderd.

ASICS Novablast 2

Shop herenShop dames