Skip to main content

Betrouwbare stabiliteit

ASICS GT-2000 9

Shop nu

Ondersteuning voor overpronerende lopers

Of je nu vaak of onregelmatig loopt, korte afstanden of lange duurlopen je voorkeur hebben: als overpronerende loper kun je vertrouwen op de ASICS GT-2000 9. Het bovenwerk van deze negende editie is verbeterd en daarnaast is het model nog altijd lichtgewicht, dempend en flexibel.

ASICS GT-2000 9

Flytefoam tussenzool

Het lichte en zachte gevoel dat je bij het lopen op de ASICS GT-2000 9 ervaart, komt door de Flytefoam-technologie in de tussenzool. Het zorgt voor demping en werkt schokverminderend.

ASICS GT-2000 9

Trusstic-technologie

Door een versteviging in de voetholte van de schoenen vermindert de druk onder de voeten en is de afwikkeling soepeler. Het maakt niet uit op welke ondergrond je loopt, Trusstic past zich aan.

ASICS GT-2000 9

Stabiliteit door Duomax

De Duomax-technologie zorgt voor de stabiliteit die je als overpronerende loper nodig hebt. Door het schuine materiaal in de schoenen blijf je in balans en zakt je voet niet naar binnen als je de grond raakt.

ASICS GT-2000 9

Vernieuwd bovenwerk

De grootste verbetering in deze nieuwe versie van de GT-2000 zit hem in het bovenwerk van de schoenen. Deze update maakt de pasvorm nog comfortabeler. Het mesh bovenwerk is lichter dan voorheen, waardoor je sneller kunt afwikkelen. Ook ademt de stof beter en is het vochtmanagement verbeterd.

ASICS GT-2000 9

DAMES

Shop nu

ASICS GT-2000 9

HEREN

Shop nu