Skip to main content

Ontdek de gloednieuwe ASICS GlideRide 2

Verder en langer lopen

De ASICS GlideRide 2 is ontworpen om lopers verder en langer te laten lopen, zonder dat het extra energie kost. De stijve voorvoet in combinatie met de gebogen zool verhogen de efficientie tijdens het lopen. Zo kun je als neutrale loper bijna moeiteloos een lange duurloop voltooien.

Shop ASICS GlideRide 2

Rollend vooruit met maximale demping

De GlideRide bevat een FLYTEFOAM-tussenzool. Dit zachte dempingsmateriaal geeft energie terug en vangt schokken op door de impact over de gehele voet te verdelen. De ronde vorm van de zool vermindert de impact op de spieren bij de landing en afzet. Deze technologie speelt een belangrijke rol bij het creëren van loopgemak en noemen we GUIDESOLE-technologie. Het zwaartepunt van de GlideRide 2 ligt bij de hiel, waardoor de schoenen zeer geschikt zijn voor haklanders. Dankzij de gebogen zool worden je voeten voorwaarts gestuwd, terwijl het Guidance Trusstic System de natuurlijke afwikkeling stimuleert.

ASICS Glideride 2

Boundless energy,

Limitless possibilities

In vergelijking met de eerste GlideRide is deze tweede editie een stuk lichter. Het bovenwerk van de GlideRide 2 is wat zachter dan zijn voorganger en is gemaakt van Engineered Mesh. Dit materiaal omsluit de voeten zonder te knellen en geeft lichte ondersteuning en stabiliteit wat zorgt voor een comfortabelere pasvorm.

Ben jij klaar voor je volgende duurloop?

Shop de ASICS GlideRide 2 nu bij All4running.
ASICS GlideRide 2