Skip to main content
logo asics

Asics gel

kayano 29

Blast on. Blast off.

Shop damesShop heren

Premium stability and FF blast

De Kayano zorgt keer op keer voor een stabiele loopervaring. De tussenzool is geüpdatet met het baanbrekende FlyteFoam Blast Plus-dempingsmateriaal. Dit helpt de schoenen licht van gewicht te houden en zorgt voor een meer energieke rebound bij elke stap. Kortom, de ASICS Gel Kayano 29 is ideaal voor de overpronerende loper die lange afstanden wilt lopen.

A blast of energy

Tijdens de afwikkelingsfase wordt de voet stabiel gehouden en de impact van het lopen opgevangen door de Gel-technologie in de hiel en het FlyteFoam Blast Plus-materiaal in de tussenzool. Deze technologieën samen zorgen voor comfortabele demping tijdens de haklanding en overgang naar de voorvoet. FlyteFoam Blast Plus is 15% lichter en 15% meer dempend ten opzichte van reguliere FlyteFoam. Dankzij deze Plus-variant loop je comfortabeler langere afstanden met minder impact op je lichaam.

Waarom is de Kayano geschikt voor jou?

Als loper wil je altijd beter worden. Jezelf overtreffen door langer, sneller of vaker in de week te lopen. Even vaak draait het ook om comfortabel blijven lopen zonder blessures. De ASICS Gel Kayano 29 is de allround loopschoen voor de overpronerende loper. De schoen is nog beter en comfortabeler geworden dan de vorige editie, zodat jij het lopen zonder pijntjes kunt volhouden. Maar hoe is dit ASICS gelukt? Je leest het in onze review.

Lees onze review

Overpronatie

Dankzij LITETRUSS wordt overpronatie voorkomen. Deze technologie combineert DUOMAX met het traditionele TPU Trusstic. In de vorige versie waren dit nog twee afzonderlijke technieken, maar nu zijn deze samengevoegd tot één ondersteunend systeem. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning aan de binnenzijde van de voet zonder zwaar aan te voelen.

Genderspecifiek

Mannen en vrouwen hebben andere bewegingspatronen tijdens het lopen. Hier is de ASICS Gel Kayano 29 op aangepast. Zo heeft de damesversie een offset van 12 mm en de herenversie een offset van 10 mm. Bovendien is de damesversie iets flexibeler dan de herenvariant. Tevens is de vorm van de schoen aangepast, zodat de loopschoen goed om de voet heen sluit.

Duurzaam

De slijtzool van de Kayano is voorzien van AHARPLUS-rubber. Op strategische plekken is wat meer rubber toegevoegd voor een verbeterde duurzaamheid. Dit geeft de schoenen goede grip in zowel droge als natte omstandigheden. Met de Kayano 29 kun jij moeiteloos lange afstanden lopen.

ASICS Gel Kayano 29

Dames

Shop nu
ASICS Gel Kayano 29

Heren

Shop nu