Asics gel kayano 28

Protect your stride, run with peace of mind

Shop nu

Soepele en stabiele pas

De lopers die al jaren op de ASICS Gel Kayano lopen weten het. Dit is een antipronatieloopschoen die zorgt voor een soepele en stabiele pas. De comfortabele demping en ondersteuning is waar de ASICS Gel Kayano al meer dan 20 jaar om bekend om staat. De ASICS Gel Kayano 28 is geschikt voor de langere afstanden.

ASICS Gel Kayano 28

Levendigere loopschoen

De ASICS Gel Kayano 28 heeft een zachtere Flight Foam Blast demping toegevoegd aan de tussenzool. Dit is gedaan om het reactievermogen en de stabiliteit te verbeteren ten opzichte van de ASICS Gel Kayano 27. Dit maakt de schoen soepeler en ondersteund bij iedere stap.

ASICS Gel Kayano 28

Plattere trusstic-plaat

De Trusstic-plaat die in de ASICS Gel Kayano 28 zit, is platter gemaakt en zit op een andere locatie in de schoen. In plaats van het op de onderkant van de middenvoet te plaatsen, heeft ASICS het tussen de tussenzolen ingeklemd. Het ligt ingebed boven de zachte Flight Foam Blast demping. Dit maakt de landing soepel zonder snelheid te verliezen.

ASICS Gel Kayano 28

Herontworpen hielkap

De update die de ASICS Gel Kayano 28 heeft gekregen is de verlaagde hielkap. Dit zorgt voor een lichtere schoen, zonder de stabiliteit te verminderen. De externe hielkap omsluit je voet, met een verbeterde ondersteuning op de achtervoet.

ASICS Gel Kayano 28

Bovenwerk

ASICS heeft het bovenwerk een update gegeven in de nieuwe Gel Kayano 28. Van de hielkap tot de voorkant van de schoen heeft het bovenwerk een stuk strakker ontwerp gekregen. Het bovenwerk bestaat uit nieuw ontwikkeld mesh voor meer ventilatievermogen.

Move your mind,

uplift the world

Lopen heeft een positieve invloed op je mentale gesteldheid. In deze tijd wanneer de wereld echt wel even een oppepper kan gebruiken, heeft ASICS de missie om een miljoen gedachten positief te beïnvloeden. Daarvoor heeft ASICS de Mind Uplifter bedacht, om te checken of jouw gemoedstoestand is veranderd na het lopen. Maak een scan voorafgaand aan het lopen, doe dit ook na het lopen. Overzie daarna jouw resultaten en vergelijk deze met de rest van de wereld.

Probeer het uit!

Genderspecifieke loopschoen

Mannen en vrouwen hebben andere bewegingspatronen tijdens het lopen. Hier is de ASICS Gel Kayano 28 op aangepast. Zo heeft de damesversie een offset van 12 mm en de herenversie een offset van 10 mm. Bovendien is de damesversie iets flexibeler dan de herenvariant. Tevens is de vorm van de schoen aangepast, zodat de hardloopschoen goed om de voet heen sluit.

ASICS Gel Kayano 28

Heren

Shop nu
ASICS Gel Kayano 28

Dames

Shop nu