Skip to main content

Feel the

Blast!

Het trampoline-effect

FlyteFoam Blast: de nieuwe tussenzool van ASICS. Enorm responsief, lichtgewicht en snel. Je vindt de FlyteFoam Blast in de ASICS Novablast, Dynablast en Roadblast modellen. De innovatieve tussenzool veert mee en geeft veel energie terug aan jou als loper. ASICS heeft dit gevoel benoemd tot ‘het trampoline-effect’.

ASICS Novablast

De ASICS NovaBlast zijn neutrale loopschoenen, ideaal voor het lopen van de wat langere afstanden. Dit komt met name door de tussenzool die gemaakt is met de FlyteFoam-Blast technologie. Dit innovatieve schuim is ontwikkeld voor de beste energieteruggave. Het bovenwerk van de Novablast is gemaakt van zacht en licht Jacquard Mesh. Hierdoor zijn de schoenen ademend en raken je voeten niet oververhit. Het stevige rubber van de slijtzool zorgt voor goede grip. Het materiaal is precies geplaatst op de plekken van de zool waar je dat het meest nodig hebt, ongeacht je loopstijl. Al deze technologieën maken de Novablast een lichtgewicht loopschoen waarmee je snelheid kunt maken.

Lees meer

De Novablast is voor jonge, energiekere lopers die van snelheid en een bouncy gevoel houden.

ASICS Blast

ASICS Roadblast

Bijzonder aan de ASICS Roadblast is het genderspecifieke bovenwerk van de schoenen. Het vormt zich naar de voeten en neemt daarbij de natuurlijke vorm van de voeten aan. De Roadblast bevat natuurlijk ook de FlyteFoam Blast tussenzool, waardoor het een veerkrachtig model is dat de voeten tijdens het lopen zeer comfortabel houdt.

ASICS Dynablast

De ASICS Dynablast heeft meerdere uitsnijdingen in de FlyteFoam Blast tussenzool. Dat zorgt ervoor dat de voetafwikkeling optimaal en responsief is. Het gebreide bovenwerk is licht en ademend en voelt zeer comfortabel. Het zorgt ervoor dat je voeten tijdens het lopen niet oververhit raken.

Shop alle ASICS modellen met FlyteFoam Blast

ASICS

Novablast

Shop nu
ASICS

Dynablast

Shop nu
ASICS

Roadblast

Shop nu