Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=fX1oKAKke1c

AfterShokz
Trekz Air

Play Video

Video

Cut the bulk

Tijdens het hardlopen wil je geen ruis, geen hinder. Je wil je nergens door laten weerhouden. Je wil alleen nog maar extra motivatie. En wat zorgt voor de ultieme motivatie? Jouw favoriete muziek. Jouw favoriete muziek die dankzij de AfterShokz Trekz Air op de ultieme manier jouw oren in komt.

Eersteklas

Het doel van het merk AfterShokz is om eersteklas hoofdtelefoons te ontwikkelen die sporters bewust laten blijven van hun omgeving. Veiligheid en comfort zijn essentieel voor AfterShokz. De technologie waar het gebruik van maakt is in eerste instantie ontwikkeld voor speciale militaire operaties en nu vertaald naar alledaags gebruik tijdens het sporten.

Botgeleiding

Uniek aan de hoofdtelefoons van AfterShokz, en dus ook aan de AfterShokz Trekz Air, is dat zij niet op de traditionele manier geluid in de oren blazen. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van botgeleiding. De koptelefoon draag je niet in je oor maar vóór je oor. De speciale geleiders plaats je op je jukbeenderen. Trillingen worden zo via je jukbeenderen naar je binnenoor geleid, zonder dat je trommelvliezen hier aan te pas komen. Een groot voordeel hiervan is dat je oren niet zijn afgesloten en dat je omgevingsgeluiden blijft horen.

Ultiem comfort

De AfterShokz Trekz Air is superdun en licht. Tijdens het hardlopen vergeet je haast dat je hem draagt. Ook blijft de hoofdtelefoon goed zitten op je jukbeenderen en gaat deze niet schuiven. De AfterShokzTrekz Air loopt om je achterhoofd en is niet verstelbaar, maar ontwikkeld via het ‘one size fits all’-principe. De hoofdtelefoon is zweetbestendig en te dragen in combinatie met een (zonne)bril.

Veilig en motiverend

De AfterShokz Trekz Air koppel je door middel van Bluetooth gemakkelijk aan je smartphone of een sporthorloge dat muziek kan afspelen (bijvoorbeeld de Garmin Fenix 5 Plus). Vervolgens speelt de AfterShokz Trekz Air de muziek via je jukbeenderen aan je door. Het geluid kan worden gereguleerd met de knoppen aan de linkerzijde. De muziek komt helder en in hoge kwaliteit bij je binnen. Ondertussen blijf je je omgeving en het naderende verkeer horen, zodat je zonder zorgen en met alleen maar extra motivatie kunt blijven hardlopen.

AfterShokz Trekz Air

Deze hoofdtelefoon is in verschillende kleuren verkijgbaar. Swipe om alle beschikbare kleuren te bekijken.

Of ga voor het iets zwaardere en grotere alternatief:

AfterShokz Trekz Titanium