Skip to main content

adidas UltraBOOST 19

adidas UltraBOOST 19

4000 lopers en bijna vier jaar later is het zover. De adidas UltraBOOST 19 is gelanceerd. De originele UltraBOOST is een populaire schoen, zowel onder lopers als onder fans die de schoenen casual dragen. Maar adidas wil niet stilstaan. Met behulp van 4000 lopers en creatieve geesten gingen zij de uitdaging aan om lopen opnieuw uit te vinden en de ultieme loopschoen te ontwikkelen.

adidas UltraBOOST 19

OPTIMISED BOOST

Het Boost-materiaal van adidas is een bekend begrip. De energie die vrijkomt tijdens het lopen wordt opgevangen en gelijk teruggegeven. Het vernieuwde Boost-materiaal in de UltraBOOST 19 geeft 20% meer energie terug en is lichter van gewicht.

adidas UltraBOOST 19

PRIMEKNIT 360

Het Primeknit 360-bovenwerk is zeer flexibel en sterk. Het ontwerp is geheel naadloos waardoor het voelt alsof je een comfortabel paar sokken aantrekt. De adidas UltraBOOST 19 zorgt voor optimaal comfort en de gewenste ondersteuning.

adidas UltraBOOST 19

TUNED TORSION SPRING

Vernieuwing is ook terug te zien in het Torsion Spring-systeem. Het Torsion Spring-systeem loopt verder door in de schoen. Dit biedt optimale flexibiliteit in de voorvoet en torsie in de middenvoet. Dit resulteert in nog meer energieteruggave.

adidas UltraBOOST 19

3D HEEL FRAME

Het hielframe in de UltraBOOST 19 biedt stabiliteit in het flexibele bovenwerk. Zo minimalistisch mogelijk, alleen datgene wat je nodig hebt. Het houdt de enkel op zijn plek. Hierdoor kan de hiel uitzetten en wordt je natuurlijke looppatroon gestimuleerd.

READY.

SET.

REBOOSTED.

adidas UltraBOOST 19