Skip to main content

Ontdek de nieuwe adidas-collectie

Trust your run

Loop iedere run vol zelfvertrouwen

Iedereen loopt hard met een doel. Of je nu voor je plezier een rondje rent, het doet voor je gezondheid of hard aan het trainen bent voor een nieuw pr, je moet vol op je gear kunnen vertrouwen. Want als je op de juiste schoenen loopt en een comfortabele outfit draagt, kun je pas echt op je run vertrouwen en je doel bereiken.

Dit seizoen komt adidas met de nieuwe collectie genaamd Trust Your Run. In deze collectie vind je de Solar Boost 3 die gemaakt is voor een lange duurloop of een snelle training. Daarnaast vind je ook de Supernova+ die ontworpen is met beginnende lopers in het achterhoofd.

adidas Solar Boost 3

De adidas Solar Boost staat bekend om zijn veelzijdigheid. Of je nu net begint met lopen of aan het trainen bent voor een marathon, met de adidas Solar Boost 3 kan het allemaal. Het bekende Boost-dempingsmateriaal is terug te vinden in dit model. Het is zeer responsief en verdeelt de druk over de voeten. Het Linear Energy Push-systeem verhoogt de stijfheid van de middenvoet en voorvoet om de hoeveelheid energie, die bij elke stap wordt uitgeoefend, te verminderen. Het voortstuwende gevoel komt van LEP, dat samenwerkt met de Boost voor een extra energieke afzet bij elke stap. Een Energy Rail rond de schoen biedt extra ondersteuning, ideaal voor als op pad gaat voor lange afstanden.

Shop adidas Solar Boost 3

adidas Supernova+

De adidas Supernova + is ontworpen met beginnende lopers in het achterhoofd. De loopschoenen geven je de gewenste ondersteuning en demping, zodat je zorgeloos kunt lopen. Het lichtgewicht, goed ademend Primegreen bovenwerk met strategisch geplaatste overlays, biedt een balans tussen flexibiliteit en stabiliteit. De tussenzool bestaat uit Boost- én Bounce-materiaal voor een verend en dempend effect. Het geeft energie terug bij iedere pas en zorgt ervoor dat je run heerlijk aanvoelt. In vergelijking met de reguliere Supernova bevat deze +-variant nu ook Boost in de voorvoet. Waar kun je de adidas Supernova+ het best voor inzetten? Je dagelijkse run, zowel kortere als langere afstanden.

Shop adidas Supernova+
adidas outfit

Maak je look af!

Loopkleding dames
adidas outfit

Shop een nieuwe outfit van adidas

Loopkleding heren