Skip to main content

Supercomfort. Supernova.

adidas Supernova

Shop damesShop heren

De juiste ingrediënten, ondersteund door 75 jaar expertise op het gebied van loopontwerp, voor 5-sterrencomfort.

We weten dat als je schoenen niet helemaal comfortabel zijn, je niet alleen het risico loopt op blessures, maar ook het plezier van je loopsessies beperkt. Als resultaat van deskundig vakmanschap brengt de adidas Supernova technologieën samen die een complete comfortervaring mogelijk maken, ongeacht de loopsessie.

Ontdek de nieuwe supernova collectie

Supernova Rise

De betrouwbare en easy trainer die comfort en ondersteuning harmoniseert, zowel qua demping als qua pasvorm.

Shop Supernova Rise

Supernova Solution

Brengt comfort en ondersteuning opnieuw in evenwicht, afgestemd op degenen die genieten van extra stabiliteit tijdens hun dagelijkse loopsessies.

Shop Supernova Solution

Supernova Stride

Biedt gemakkelijk comfort en ondersteuning, waardoor de overgang van hiel naar teen wordt verhoogd, terwijl de perfecte pasvorm bij elke stap behouden blijft.

Shop Supernova Stride

Dreamstrike+

Een 20% bio-gebaseerd super foam gemaakt met een op maat gemaakte formule voor de dagelijkse loper. Superschuim dat ongeëvenaard comfort en demping biedt tijdens je dagelijkse loopsessies.

Support Rod System

Een innovatief ondersteuningssysteem ingebed in de buitenzool om stabiliteit en geharmoniseerde ondersteuning en overgang te bieden tijdens dagelijkse runs.

Say hello to unparalleled comfort

De gloednieuwe adidas Supernova collectie bestaat uit drie modellen allround loopschoenen die ontworpen zijn voor dagelijks runs op de weg. Ontworpen voor lopers die regelmatig lopen, op hun eigen tempo, maar niet gericht zijn op snelheid. Behoor jij tot deze groep lopers en wil je meer weten over deze daily trainers? Wij vertellen je alles over de adidas Supernova loopschoenencollectie en helpen je bij het kiezen van de schoen die het beste bij jou past!

adidas Supernova Rise

Dames

Shop nu
adidas Supernova Rise

Heren

Shop nu