Feel the BOOST

Zodra je voeten de grond raken, geeft het adidas BOOST-materiaal effectieve demping. Het vangt de energie die daarbij vrijkomt op en geeft het direct weer terug.

Shop BOOST collectie

adidas UltraBOOST 19

De adidas UltraBOOST 19 heeft een bovenwerk gemaakt van het Primeknit 360-materiaal. Dit materiaal omsluit de voeten op comfortabele wijze en biedt extra stabiliteit tijdens het lopen. Primeknit 360 vormt zich naar de voet en beweegt met je mee. De UltraBOOST 19 heeft een lichtgewicht, gegoten 3D hielstuk die de voet op zijn plaats houdt. De anatomische pasvorm van de gehele schoen biedt veel comfort. De tussenzool van BOOST-materiaal is zeer responsief en biedt veel demping. Het toegevoegde Torsion Spring-systeem stimuleert een optimale afwikkeling van de voeten en biedt extra veerkracht. De slijtzool van de UltraBOOST 19 biedt grip in zowel natte als droge omstandigheden en is tevens zeer flexibel. Zo beweegt de slijtzool mee met de voet voor een goed grondcontact tijdens elke fase van de afwikkeling.

Lees meer

How to BOOST?

Het BOOST-materiaal van adidas dat in de tussenzolen wordt verwerkt, is een bekend begrip. De energie die vrijkomt tijdens het lopen wordt opgevangen en gelijk aan je teruggegeven. Het vernieuwde BOOST-materiaal in de UltraBOOST 19 geeft 20% meer energie terug dan de voorganger én is lichter van gewicht. Hierdoor kun je efficiënter lopen en ervaar je een nog hoger responsief gevoel.

Ontdek de collectie

BOOST heeft, naast de PulseBOOST, zijn weg gevonden in meerdere loopschoenen van adidas. Ga jij voor de PulseBOOST HD, die ontworpen is voor het lopen in de stad? Of heb je liever een echte allrounder zoals de SolarBOOST?