Skip to main content

Het moment is aangebroken, de lancering van de Brooks Adrenaline GTS 20. In 1999 werd de eerste versie van de Adrenaline GTS gelanceerd. Nu, zo’n 20 jaar later, komt het populaire model met de 20e editie. Kan Brooks de hoge verwachtingen van een nieuw Adrenaline-model waarmaken? Dit model is immers een grote favoriet bij overpronerende lopers. Wij doken in de wereld van de Brooks Adrenaline GTS 20 en vergeleken hem met zijn voorgangers.

Shop Brooks Adrenaline GTS 20 direct

De grootste update die de 20e editie van de Adrenaline heeft gekregen is het asymmetrische 3D Fit. Dit bovenwerk is zeer flexibel en lichter van gewicht dan zijn voorgangers. Deze update heeft als resultaat dat de schoenen iets lichter van gewicht zijn geworden. De offset is hetzelfde gebleven als de voorganger, met een drop van 12 mm voor zowel dames als heren.

Brooks Adrenaline GTS 20 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Brooks Adrenaline GTS 20
Lichter in gewicht
BioMoGo en DNA Loft
Super zacht Crash Pad

Hoe minder, hoe lichter

De Brooks Adrenaline GTS 20 is ietwat lichter dan zijn voorganger. Dat het gewicht lager is, heeft onder andere te maken met het weglaten van de add-ons, die het bovenwerk van de GTS 19 sierden. Het asymmetrische 3D Fit behoudt de schoenstructuur tijdens het lopen. Dit revolutionaire proces maakt gebruik van zeefdruktechnologie om de structuur van het bovenwerk aan te brengen. Een zacht gevoerde hielkraag maakt het upper van de loopschoenen af. Zo kun jij comfortabele kilometers maken.

Brooks Adrenaline GTS 20
Brooks Adrenaline GTS 20

De perfecte combinatie

Net zoals het neutrale broertje, de Brooks Ghost, heeft de Adrenaline GTS een combinatie van BioMoGo DNA en DNA loft in de tussenzool. Deze combinatie zorgt voor zachte demping en geeft je energie terug tijdens het lopen. Daar waar de Ghost een neutraal model is, is de Brooks Adrenaline GTS 20 natuurlijk een model voor overpronerende lopers. In de GTS 20 is de GuideRails-technologie geïmplementeerd. Deze technologie zagen we ook al terug in de voorganger en was een groot succes. Deze technologie biedt ondersteuning voor overpronatie. Het corrigeert de voeten, maar biedt ook stabiliteit en ondersteuning voor één van de meest blessuregevoelige delen van een loperslijf, namelijk de knieën.

Smooth

De Brooks Adrenaline GTS 20 geeft je een zacht gevoel tijdens het lopen. Dat komt door het Crash Pad-systeem dat in de zool is verwerkt. Deze feature zorgt ten eerste voor een soepele overgang van je hiel naar je tenen. Maar in combinatie met het BioMoGo-materiaal in de tussenzool, bieden de loopschoenen ook optimale demping bij elke stap. Als laatste zijn de Flex-Groeven van de GTS 20 bijgewerkt waardoor je voeten de vrijheid hebben om natuurlijk en efficiënt te bewegen.

Brooks Adrenaline GTS 20

From unsteady, to road ready!

De Brooks Adrenaline GTS 20 laat lopers, zelfs na 20 jaar, niet in de steek. Of je nu op zoek bent naar damesschoenen met voldoende demping of herenschoenen voor overpronatie, je hoeft niet verder te zoeken. De Brooks Adrenaline GTS 20 vervult beide wensen. Leuk feitje: wist je dat de ‘GTS’ staat voor ‘Go To Shoe’?

Play Video

Maak kennis met het model

We kunnen concluderen dat de nieuwe editie van de Adrenaline GTS het imago van één van de beste stabiele loopschoenen voortzet. De uitstekende pasvorm in combinatie met de betrouwbare ondersteuning bij overpronatie, maken van de 20e editie van de Adrenaline de ideale loopschoenen die je keer op keer aan zult trekken.

Nieuwsgierig geworden? De Brooks Adrenaline GTS 20 is nu beschikbaar in onze webshop en winkels. Je vindt hem hier. Heb je vragen over dit model? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht
ca. 300 gram (heren US 9)
Type loper
Overpronerende loper
Type schoen
Allround loopschoenen
Shop nu

Brooks Adrenaline GTS 20

Dames

Brooks Adrenaline GTS 20
Shop Brooks Adrenaline GTS 20
Shop nu

Brooks Adrenaline GTS 20

Heren

Brooks Adrenaline GTS 20
Shop Brooks Adrenaline GTS 20
Zie ook

Alle
Brooks
schoenen

Overzicht

Shop Brooks-schoenen