Skip to main content

De Mizuno Wave Ultima 11 is al even beschikbaar bij All4running maar in augustus hebben we ook de Wave Ultima 11 Amsterdam voor je klaarliggen. Mizuno is in 2019 al voor de 20ste keer hoofdsponsor van de Amsterdam Marathon. Dit loopevenement vindt plaats op 20 oktober en hier hoort een unieke schoen bij. Ben jij straks trotse eigenaar van dit collectors item?

Shop hier de Mizuno Wave Ultima 11

Voor de Wave Ultima 11 Amsterdam is Mizuno de samenwerking aangegaan met het Rijksmuseum en Rembrandt. De combinatie van de kunst van Rembrandt en wetenschap van Mizuno zorgt voor een wel hele speciale editie. In deze blog lees je er meer over.

Mizuno Wave Ultima 11 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam
Mizuno Wave plaat
Strategisch geplaatste verstevigingen
U4icX tussenzool
Kleuren geïnspireerd door De Nachtwacht

The art of science

Voordat we het ontwerp aan de buitenkant bespreken, willen we eerst vertellen over de technische specificaties van de Mizuno Wave Ultima 11. Deze schoen is ideaal voor het lopen van lange afstanden. De iconische Wave-plaat van Mizuno zorgt voor uitstekende demping en maximale energieteruggave. De energie die bij het landen naar de grond gaat, wordt opwaarts teruggegeven, daarom voelen de schoenen als een springveer. 

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam
Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam

Vertrouwde technologieën

Voor de Wave Ultima 11 heeft Mizuno haar beste, bestaande technologieën erbij gepakt en deze een update gegeven voor nog meer stabiliteit en comfort. Zo kun je tijdens de TCS Amsterdam marathon erop vertrouwen dat deze schoenen je over de finish helpen. Zo zien we bijvoorbeeld de U4icX technologie terug voor extra demping in de hiel. Samen met strategisch geplaatste verstevigingen, vormen de schoenen zich naar je voeten.

Mizuno x Rijksmuseum x Rembrandt

Voor het ontwerp van de Wave Ultima 11 Amsterdam is Mizuno met het Rijksmuseum om de tafel gaan zitten. Het jaar 2019 is het 350ste sterfjaar van misschien wel de bekendste kunstenaar uit de Nederlandse geschiedenis Rembrandt van Rijn. Ter ere van het “Rembrandtjaar” is de officiële schoen van de Amsterdam Marathon geïnspireerd op De Nachtwacht. Zo zie je in het bovenwerk het spel van licht en donker in de kleuren terugkomen. De binnenzolen zijn een kunstwerk op zich met fragmenten erop van het bekende meesterwerk. 

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam

De Mizuno Wave Ultima 11 is een comfortabele loopschoen met alle slimme technologieën die je van Mizuno verwacht. Gecombineerd met het speciale ontwerp geïnspireerd door Rembrandt is dit de ultieme schoen om je beste tijd neer te zetten op 20 oktober. Loop jij straks uit de kunst op deze kunst?

De Mizuno Wave Ultima Amsterdam his nu verkrijgbaar bij All4running in de winkels en onze webshop. Kies je liever een andere kleur? De overige versies van de Wave Ultima 11 hebben wij ook voor je klaarliggen. Voor vragen en informatie kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
12 mm
Gewicht
ca. 320 gram (US maat 9 heren)
Type loper
Neutrale lopers
Type schoen
All-round loopschoenen
Nu verkrijgbaar

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam

Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam
Shop Mizuno Wave Ultima 11
Nu verkrijgbaar

Alle Mizuno Wave Ultima 11

Overzicht

Mizuno Wave Ultima 11
Shop Mizuno Wave Ultima 11
Zie ook

Alle Mizuno schoenen

Overzicht

Mizuno
Shop Mizuno loopschoenen