Skip to main content

Vergroot je performance met de nieuwe Nike Epic React Flyknit 2. Deze comfortabele en neutrale loopschoenen zijn nu verkrijgbaar in onze webshop. De Nike Epic React Flyknit was een van de meest populaire loopschoenen van 2018. Zal de opvolger, de Nike Epic React Flyknit 2, dit weten te overtreffen? Wij zochten voor je uit hoe deze schoenen in elkaar steken en hoe ze jouw loopskills naar een hoger niveau kunnen tillen.

Shop Nike Epic React Flyknit 2

Nike Epic React Flyknit 2 in detail

Ontdek de unieke eigenschappen van dit model loopschoenen

Nike Epic React Flyknit 2
Flexibel bovenwerk
Nike React-materiaal in de zool
Grippatroon met doorschijnend rubber

Give Your Feet a Hug

Til jij je prestaties naar een hoger niveau? De vernieuwde Nike Epic React Flyknit 2 is ontworpen met het oog op flexibiliteit en een soepele loopprestatie. Het Flyknit bovenwerk is daarom zeer flexibel. Het past zich aan naar de vorm van jouw voeten. Doordat de schoenen je voeten omhelzen, geeft het een nauwsluitend, zacht gevoel en biedt het veel ondersteuning. Zo kun jij je focussen op je prestaties.

Nike Epic React Flyknit 2
Nike Epic React Flyknit 2

Ridiculously Responsive

Natuurlijk bevindt zich in de Nike Epic React Flyknit 2 het innovatieve Nike React-materiaal. Dit materiaal in de zolen van de loopschoenen is zeer responsief en biedt veel veerkracht. Het Nike React-materiaal reageert op schokken door direct terug te veren. Op deze manier wordt veel energie terug gegeven en word je als het ware voort gestuwd. Wil je meer weten over deze innovatieve uitvinding van Nike? In het onderstaande filmpje legt Nike het je haarfijn uit.

Play Video

Leer meer over Nike Epic React

Feels Like the First Run

De Nike Epic React Flyknit 2 geeft je grip precies daar waar je het nodig hebt. Dit komt door het grippatroon met doorschijnend rubber op de voorvoet en hak wat ook zorgt voor de duurzaamheid. Deze feature in de zool is niet alleen uitermate functioneel maar ziet er ook nog eens goed uit. Over de hak van de loopschoenen gesproken, deze is voorgevormd. Hierdoor wordt er een stabiel gevoel gecreëerd en ben je verzekerd van comfort. Door de uitstekende duurzaamheid geeft de Nike Epic React Flyknit het gevoel alsof je ze keer op keer voor de eerste keer draagt.

Nike Epic React Flyknit 2

“Everything you need to run better.”

Shop Nike Epic React Flyknit 2

De bootie van de Nike Epic React Flyknit 2 is zo ontworpen dat je de schoen eenvoudig aan kunt trekken. Het bovenwerk bestaat uit één geheel waarbij de tong en de kraag aan elkaar vast zitten. De voorgevormde kraag is laag uitgesneden zodat deze net onder de enkel valt, voor een nauwsluitende, comfortabele pasvorm.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt de Nike Epic React Flyknit 2 nu bestellen in onze webshop. Je vindt hem hier. Voor meer informatie contact opnemen met onze klantenservice.

Technische specificaties
Offset
10 mm
Gewicht
ca. 195 gram (vorige editie)
Type loper
Neutrale lopers
Type schoen
Allround loopschoenen
Shop nu

Nike Epic React Flyknit 2

Dames

Nike Epic React Flyknit 2
Shop Nike Epic React Flyknit 2
Shop nu

Nike Epic React Flyknit 2

Heren

Shop Nike Epic React Flyknit 2
Zie ook

Alle Nike schoenen

Overzicht

Logo Nike
Shop Nike loopschoenen