Skip to main content

Een nieuw merk in het assortiment van All4running. Niet zomaar een merk, maar een merk dat gespecialiseerd is in petten, hardlooppetten welteverstaan. Maak kennis met Ciele.

Een nieuw merk in het assortiment van All4running. Niet zomaar een merk, maar een merk dat gespecialiseerd is in petten, hardooppetten welteverstaan. Maak kennis met Ciele.

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar de petten van Ciele zijn speciaal ontwikkeld voor het hardlopen. En dat is een compliment. De caps zien er namelijk zo uit dat ze ook gewoon gedragen kunnen worden naar bijvoorbeeld een festival. De petten hebben een hippe uitstraling, met het logo van het merk prominent op de voorkant.

De Canadezen Jeremy Bresnen and Mike Giles richtten Ciele 10 jaar geleden op. Hun missie? “Let’s take the simplest product and make the most out of it.” In de ontwerpen van Jeremy en Mike komt niet alleen hun passie voor hardlopen maar ook hun skateboard-achtergrond naar voren. De Ciele-caps zijn naast praktisch ook cool. Zowel recreatieve lopers als gerespecteerde ultralopers zijn inmiddels aan de ontwerpen verknocht.

Naar Ciele