Skip to main content
LoopschoenenReview

Nieuw binnen: Saucony Guide ISO

door 20 October 2017May 25th, 2018No Comments
Saucony Guide ISO

De Saucony Guide ISO is een geheel nieuwe hardloopschoen van Saucony. De Guide ISO combineert de kwaliteiten van de populaire Saucony Guide-schoenen met een ISOFIT bovenwerk. Wij zijn heel benieuwd naar de match van deze Saucony klassieker met het dynamische bovenwerk en testten de Saucony Guide ISO voor je uit.

Saucony is al jarenlang een gevestigd hardloopmerk en de Saucony Guide-schoenen behoren tot de populairste hardloopschoenen. De schoenen zijn uitstekend geschikt voor mensen met een lichte overpronatie. Dit is bij de Guide ISO ook het geval. De Guide ISO combineert de innovatieve Everun demping die we ook uit de Guide 10 kennen met een ISOFIT bovenwerk dat we bijvoorbeeld in de Saucony Freedom ISO zien. Naast Everun is ook PWRFOAM dempingsmateriaal in de Guide ISO opgenomen om de schoen nog responsiever te maken.

ISOFIT bovenwerk

Dat de Saucony Guide ISO echt een geheel nieuwe schoen is, is goed te zien in het bovenwerk. Met dit ISOFIT bovenwerk sluit de Guide ISO zich aan bij de Saucony ISO-familie. Het ISOFIT bovenwerk omsluit de voet als een sok en zorgt voor ondersteuning. Daarnaast is het bovenwerk zacht en ademend, voor een comfortabel gevoel. Het bovenwerk is dynamisch en past zich aan de hardloper aan en beweegt mee met de voeten tijdens het hardlopen.

Everun en PWRFOAM

De tussenzool van de Guide ISO bestaat uit twee lagen: de bovenste laag bestaat uit het innovatieve Everun dempingsmateriaal, met daaronder het vernieuwde PWRFOAM-materiaal. Everun zorgt voor energieteruggave bij elke stap en doorlopende demping tijdens het hardlopen. In de Guide ISO is dit materiaal gecombineerd met de PWRFOAM, power foam. Dit vernieuwde tussenzoolmateriaal zorgt dat je levendig en duurzaam hard kan lopen. Het materiaal maakt de schoen nog responsiever.

Comfortabel en ondersteunend

De Guide ISO schoenen bieden ondersteuning bij lichte overpronatie. De antipronatieschoen zorgt voor ondersteuning in de middenvoet en ook de verstevigde hiel houdt je voeten op hun plaats tijdens het hardlopen. De Guide ISO biedt een comfortabel gevoel onder de voet en zorgt dat je effectief af kan wikkelen tijdens het hardlopen.

Dynamische antipronatieschoen

De Saucony Guide ISO is een mooie combinatie van de kwaliteiten van de Saucony Guide-serie en het ISOFIT bovenwerk. Het bovenwerk omsluit de voet en past zich dynamisch aan de hardloper aan. Dit bovenwerk, in combinatie met de Everun en PWRFOAM tussenzool maakt de Saucony Guide ISO een mooie nieuwkomer binnen de ISO-familie!

Technische specificaties

Saucony Guide ISO
8 mm heeldrop
Gewicht: 292 gram (heren US 9)
Overpronerende loper
Allround hardloopschoen

Shop Saucony Guide ISO »

Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam of Alkmaar! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Saucony Guide ISO ook in onze webshop.