Skip to main content
LoopschoenenReview

Nieuw binnen: Nike Air Zoom Pegasus 34

door 19 June 2017May 25th, 2018No Comments
Nike Air Zoom Pegasus 34
Wie denkt aan Nike, denkt al snel aan de Pegasus-lijn. Want al 34 jaar is dit een toonaangevende lijn in de hardloopwereld. Wij mogen kennismaken met het nieuwste model: de Nike Air Zoom Pegasus 34.

Een klassieker verbeteren is lastig, maar Nike is daar met de Air Zoom Pegasus 34 goed in geslaagd. De neutrale hardloopschoen is gemaakt van een vernieuwd Flymesh materiaal, waardoor deze nóg ademender is dan de Nike Air Zoom Pegasus 33.

Ventilatie en comfort

De grootste verandering in de Nike Air Zoom Pegasus 34 is het vernieuwde, lichte Flymesh materiaal dat is gebruikt in het bovenwerk van de schoen. Dit naadloze materiaal biedt extra ventilatie en zorgt dat je voeten voldoende kunnen ademen tijdens het hardlopen. Het bovenwerk van de Pegasus 34 ziet er hierdoor iets anders uit dan de Pegasus 33 en het ademende Flymesh materiaal houdt je voeten ook koeler tijdens inspanningen.

Responsief gevoel

De vernieuwde demping in de Nike Air Zoom Pegasus 33 is ook in de Air Zoom Pegasus 34 gehanteerd. Premium Cushlon foam en Zoom Air materiaal zijn zowel in de voorvoet als in de hak verwerkt. Zoom Air is een responsief materiaal dat de kracht die op de schoen wordt uitgeoefend makkelijker teruggeeft. Er gaat dus minder energie verloren in de schoen. Dit maakt de schoenen zeer veerkrachtig en comfortabel.

Ondersteunend en nauwsluitend

De Nike Air Zoom Pegasus 34 is ook een ondersteunende schoen. Zo zorgt een verstevigingsrand aan de zijkant van de buitenzool voor een soepele pas. En het stevige hielstuk zorgt voor een stabiel gevoel. Ook wikkelen Dynamic Flywire kabels zich om de voetboog voor goede ondersteuning en een nauwsluitend gevoel. Dit maakt de schoen in het begin wellicht wat stug, maar na het inlopen is de Nike Air Zoom Pegasus 34 zeer comfortabel.

Uiterlijk

De Nike Air Zoom Pegasus 33 was al veel in het straatbeeld te zien. De Nike Air Zoom Pegasus 34 zal deze trend zeker opvolgen. Met drie verschillende kleuren voor mannen en vrouwen is dit een waardige opvolger van de Pegasus 33 en een mooie toevoeging aan de Pegasus-familie.

Technische specificaties

Nike Air Zoom Pegasus 33 Nike Air Zoom Pegasus 34
10 mm heeldrop 10 mm heeldrop
Gewicht: 306 gram (heren US 10) Gewicht: 295 gram (heren US 10)
Neutrale loper Neutrale loper
Trainingsschoen Trainingsschoen


Nieuwsgierig? Kom de schoenen eens proberen op onze Shoe Advisor in onze winkel in Amsterdam of Alkmaar! Of maak alvast een afspraak. Uiteraard vind je de Nike Air Zoom Pegasus 34 ook in onze webshop.