SOLARBOOST
HAS LANDED

Een revolutionair nieuw model loopschoenen van adidas, geïnspireerd op luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Technisch zeer vooruitstrevend, maar ook met verrassend eenvoudig design.

Shop dames
Shop heren
 

RUN TO RISE

Iedere loper heeft de capaciteit om boven zichzelf uit te stijgen en persoonlijke records te verbeteren. Je lichaam is tot veel meer in staat dan je geest denkt aan te kunnen. SOLARBOOST helpt je de energie te ontketenen om dit te bereiken door de focus te leggen op performance, support en comfort.

AEROSPACE ENGINEERING:
ROCKET SCIENCE YOU CAN WEAR

Net als het ontwerp van een spaceshuttle heeft ieder deel van het SOLARBOOST-design een specifieke functie om je te helpen het maximale uit je inspanningen te halen.

VEDERLICHTE
ONDERSTEUNING

De Tailored Fibre Placement-technologie maakt gebruik van duizenden microstiksels voor het ontwerp van het vederlichte bovenwerk. Zo worden jouw voeten op nauwkeurige wijze ondersteund.

 
 

EINDELOZE ENERGIE

BOOST is de meest responsieve demping ooit door adidas ontwikkeld en voorziet jouw run van een eindeloze dosis dynamische energie. Hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt.

ULTIEM COMFORT

Een nieuwe ondersteunende hielconstructie voorziet de achillespees van ultieme bewegingsvrijheid, de bredere pasvorm verzekert je van optimaal comfort van hiel-tot-teen.

.

SHOP THE LINE-UP

SOLARBOOST

De luxe, veelzijdige loopschoenen voor comfort tijdens trainingen op lange afstanden.

SHOP NU

SOLARGLIDE

Het iets lichtere, met iets minder BOOST-materiaal uitgeruste model voor lange afstanden.

SHOP NU

SOLARGLIDE ST

De ondersteunende variant van de adidas SOLARGLIDE, specifiek voor overpronerende lopers.

SHOP NU
Alternatief schoenadviessluit

Het model schoenen waar jij naar zoekt, heeft grote overeenkomsten met een ander model schoenen. Lopers als jij kunnen in veel gevallen goed uit de voeten op beide modellen.